Since 1950
In het begin van 1950 werd door grootvader Lambert Laeremans de basis gelegd van vleeswaren Laeremans.

ultramodern complex
In 1975 werd de fakkel overgedragen aan zijn zoon Frank Laeremans. De eigen bereiding van een uitgebreid gamma fijne vleeswaren zorgde voor een snel stijgende omzet.
De start van de 3de generatie door David Laeremans en tevens de investering in de toekomst in de vorm van een ultramodern complex van 2000 m2. De nieuwe locatie gelegen in de Abdijstraat palend aan het industrieterrein te Gistel heeft alle troeven en is vlot bereikbaar.

vijftigtal producten
Het huidige assortiment is uitgegroeid tot een vijftigtal producten. Zowel onze productieruimtes als professionele verwerkingsmachines voldoen aan de meest veeleisende HACCP-normen. Hygiëne en kwaliteit zijn topprioriteit, daarvan vindt er op eigen verzoek wekelijks een chemische en bacteriologische analyse van de producten door het FAVV plaats.
